lørdag 3. juli 2010

Statoil sommerturné 2010 2. uken

Hei igjen:)

Nå er vi fortsatt i Oppdal. I natt har jeg sovet hele 2 timer! Så litt sur og grinete, så fant ut det var best å holde seg inni bussen og surfe litt på nettet og være helt alene noen timer. Prøvde å sove igjen, men det gikk ikke... Men vi har ordnet opp i det som var årsaken til bråket i natt, så fremover får vi nok sove godt igjen:)



I ettermiddag setter vi kursen videre mot Trondheim, vi skal stoppe på Klett stasjone, også er det den stasjonen og tunga i morgen. Før det bærer avgårde til Mo i Rana. Klett har jeg i alle fall vært på før, for vi stoppet innom den på vei til Ølandet i januar. Jeg tror også vi stoppet innom i Mo i Rana på vei til Bodø på samme turen. Så blir spennende.



Nå har jeg fått mitt lille "reisestudio" oppe å gå. så tenkte jeg skulle spille inn noen nye sanger jeg har laget og få sendt dem over til de andre i bandet, nå som jeg er helt alene i bussen. Kanskje jeg kan få opp humøret litt også:)



Hei igjen:)
Nå er vi i Mo i Rana. Var faktisk litt større sted enn jeg hadde sett for meg.



Nå er vi i Mo i Rana:) trodde egentlig det var en mye mindre plass enn det er! Så fikk endelig kjøpt meg en ny toalettmappe! Min delte seg første dagen:( men den er vel kanskje litt i overkanten rosa for meg. Men eneste de hadde...


Nå er det bare 7 stasjoner og ca 10 (?) dager igjen av min statoil sommerturné tur:) da bærer det rett hjem og ut med Karpe Diem igjen:) Denne turen blir litt kortere enn først planlagt, men det blir bra. Kjenner jeg begynner å bli litt sliten nå.

I morgen kommer antagelig pappa å besøker oss i Bodø!! Det blir koselig. Kan til og med hende han blir med en dag eller to. Da slipper jeg å stresse med denne rygginga mi. Hehe... Elles går egentlig alt bare på autopilot her... Stå opp, tømme henger, vente, fylle henger, kjøre til neste stasjon, ha nytt "show" eller spise og sove.

Ellers har jeg tenkt å finne ett sted å få printet ut denne artikelen å henge den opp i bussen! Så kanskje de skjønner hvorfor jeg maser sånn om at de må fjerne allee løse eiendeler:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10002535

Må kanskje begynne å skrive litt seriøst nå. Hører rykter om at bloggen min blir sendt på kryss og tvers hos foreldrene til ungdommene jeg har med meg.. Og videre formidlet på facebook! Wæææ. Kjenner prestasjonsangsten komme krypende. Men kan forsikre dere om at barna deres har det veldig bra, de jobber mye, er somregel snille og søte og lengter nok ikke hjem helt ennå:) hører at alle skal hjem fra Tromsø så dere får se dem snart igjen, i alle fall for noen dager:) det er jo bare å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet om det er noe dere vil vite om deres søte små:)

Vi er nå i Bodø og har spist oss alt for mette på biff... Så tror det er mange som kommer til å sovne fort og sove godt i natt:)
Dette ser de på nå:) så er det natta etterpå her tror jeg.



2 kommentarer:

  1. Hei - du må ikke ta det så tungt at vi foreldre leser bloggen din. Ta det heller som et komplement, og med visshet om at vi kanskje får vite mer av deg enn av våre kjære som er med i bussen din. De er ikke akkurat i den alderen hvor de ønsker å formidle så mye til oss foreldre :-) Gøy å følge med dere via bloggen din, så "keep up the good job" og lykke til videre på ferden nordover mot Tromsø!!!

    SvarSlett
  2. He he, det er kanskje sant.. Skal holde dere informert frem til Tromsø jeg:) Koselig at dere følger med oss:) Kom bare som ett lite sjokk hehe.

    SvarSlett