mandag 31. januar 2011

MGP ut av Skien inn i Sarpsborg 29 januar - 1 februar

Hei igjen:)
Denne gangen har vi ikke reist så langt. Vi har bare kjørt Sarpsborg- skien og Skien -Sarpsborg. Så er ikke så mye å skrive, men litt skal dere få å lese:)

Denne gangen hadde vi med oss en ny mann vi skulle prøve ut. Marius heter han. Veldig koselig kar. Her sitter vi i bilen og venter på Bastøferga.


På ferga spiste vi den obligatoriske lefsa:) Her møtte vi også Andreas, og Michael satt på med han ned til Skien, da hans bil stod igjen der fra tirsdagen.
I Skien så vi selve showet, denne gangen sov vi ikke da vi ikke skulle så langt, og hadde sovet godt utover dagen. På bildene under kan du se Thomas, Michael, Marius og Andreas som venter på at NRK skal pakke sammen sakene sine, så også vi kan begynne å jobbe.

Vi begynner å bli en liten, men sammensveiset gjeng på transport siden. Veldig koelig.
Etter noen timer med pakking, venting og pakking, var vi på vei hjem. Pappa og jeg møtte plutselig på disse elgene på vei hjem. Hadde vi ikke stoppet, og blinket som rakkern på bilen som kom i mot, hadde han kjørt rett på elgkua som stod midt i veien. Den hadde også med seg en kalv, som står litt på siden der. Alt dette kan dere se på videoen under:






Det er mange som har ringt oss å spurt om vi mangeler en bil og henger i det siste, men det var AVAB CAC sin. Dere kan lese mer om saken på linken under.
Kort sakt, ble hengeren med scene stjålet fra deres parkering på Vestby og fraktet til Sverige. Der ble den funnet igjen av politiet, og etter mye frem og tilbake, fikk de den igjen, og showet kunne avvikles som planlagt. Det var litt mer dramatisk enn jeg klarer å formidle, men det gikk jo bra til slutt.


Så tirsdag lastet vi ut av våre hengere, som vanlig. Dette var min bursdag, så jeg spiste sjokoladepudding til frokost! Fungerte faktisk veldig bra, fikk faktisk litt mer energi enn vanlig på morgenkvisten! hehe... Her kan dere se bilder fra utlasten. (Siden pressen ikke fikk ta så mye bilder, gjorde jeg heller ikke det. Derfor er det bare interne bilder av våre mennesker her. Skjønner godt at ikke alle vil ha bilder av seg, slengende rundt på nettet. )



Michael og Thomas full gang med å tømme Thomas "sin" bil.



Her ser det ut som Michael kjefter på Thomas, men egentlig forklarer han at han trenger fire man på bilen til å hjelpe han med å lempe ned kassene. hehe...
Lørdag, må de andre klare seg uten meg og Thomas. Da reiser vi avgårde med Karpe Diem til Bergen og Stord. Thomas blir med meg, da det har vært mye drittvær ved norske fjelloverganger. om sommeren går jo disse avstandene helt fint med en sjåfør.
Snakkes snart igjen!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar