torsdag 4. februar 2010

Ny oppdatering

Hmm. Mange har spurt om jeg ikke kan oppdatere ferdig det forrige innlegget mitt. Men hva har skjedd? Vi kjørte fra Skien til Sarpsborg. Hente ikke så mye på denne turen! Vi så på Showet og kjørte til Drammen, i stede for Horten også hjem!

I Sarpsborg tømte vi bilene, og reiste hjem på tirsdag. Så bar det tilbake på lørdag. Da feiret vi i familien bursdagen min ute i Sarpsborg, siden jeg skulle være i Oslo på bursdagen min. Så så vi på showet med mamma, før vi startet å jobbe igjen. Denne gangen hadde vi alt for få folk til å hjelpe oss til å ta ned alt, pakke det og få det på bil, så alle måtte gjøre litt mer selv. Vi ble ikke så mye senere ferdig egentlig. Michael og jeg fikk hjelp av Karl Martin i bandet:) Han var veldig flink.

Så på mangdag den 1 februar, som også var min bursdag, reiste vi hjemmefra kl 6, mot Oslo! Så jeg måtte opp kl 5 på bursdagen min. Var ingen som ville stå opp å gi meg sjokoladepudding på senga i år. He he. Skjønner det da. Fikk krone av mamman min da. Som du kan se på bilde:)



Så tømte vi bilene der inne i 9 tiden. Var hjemme i Rakkestad igjen i halv 2 tiden, skiftet til den lille grønne bilen, og kjørte tilbake til Oslo. Her spiste jeg middag med Thomas (og fikk sjokoladepudding), og gikk ut på cafe sør. Er vel ikke så mye mer å fortelle. hehe...


Her er bursdagsgaven min til meg selv:D hehe.. og litt fra familien min, la alle pengene jeg fikk til bursdagen min inn i lånet. hehe... Så nå er det bare å glede seg til å få besøk:)

3 kommentarer:

  1. kul bil tonje:) å bra du fikk sjokoladepuddingen til slutt=) fikk du noen kjekke gave da:)?

    SvarSlett
  2. jeg fikk det:D Fikk noen gavekort, parfyme, nemibok, cd, smykketre, vanter og penger:D

    SvarSlett
  3. Tusen takk for gaven Elisabeth!!! Den var super fin:) mange bilder fra volda jeg egentlig ikke har sett før! Satt å sippet som en liten unge mens jeg tenkte tilbake på alt det morsomme vi har gjort!!! hehe

    SvarSlett